Hamilton
home-arrow

This unique renovation project for Liz and Mike consolidated two properties into a single ‘U’ shaped family home to create a central courtyard sanctuary for family living. Carefully matched materials were selected and crafted to create a natural and timeless modern finish. 

Recycled timber and highly detailed brickwork feature throughout, maximising natural light and ventilation to create a true retreat from the stresses of daily life.

A custom family home.

Photography by Amelia Tedder
Project Type:
Home renovations
Architect:
Mark Spence – Anthrosite Architecture
Features:
Brick work detailing
Concealed gutter fabrication
Recycled blackbutt

"Our faith in Eli and his team was not misplaced. The experience was made all the better by his friendly, trust worthy and accommodating manner."

Stuart and Tina Hamilton South

"Eli and his team were an absolute pleasure to work with from the very beginning of the building process right up to completion. Jan and I are delighted with the impressive result that Eli and his team helped us to achieve."

Steve and Jan Curran Swansea Heads

"Eli was, at all times, honest, reliable and communicative to ensure the best outcome for the job at hand. It has been a pleasure to have worked with someone who has such a passion to build to the standard he has."

Director Newpave Asphalt Pty Ltd

Bring your vision to life with Built by Eli.

Get Started
It appears you're using an old version of Internet Explorer which is no longer supported, for safer and optimum browsing experience please upgrade your browser.